fax (05) 707-4019
TR: SI56 0110 0603 0278 864


Novice:

OBISKI V BOLNIŠNICI SEŽANA:

VLADA RS EPIDEMIJE ADMINISTARTIVNO NI PODALJŠALA IN TAKO, TUDI PO PRIPOROČILU VLADNE STROKOVNE SKUPINE, SPROŠČAMO OBISKE SVOJCEV V BOLNIŠNICI SEŽANA. ŠE VEDNO PA VELJAJO DOLOČENIO UKREPI IN DOGOVORNO OBNAŠANJE OB OBISKU V BOLNIŠNICI SEŽANA. V PROSTORIH BOLNIŠNICE JE OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNIH MASK, OBVEZNO RAZKUŽEVANJE IN UPOŠTEVANJE VARNOSTNE RAZDALJE.

OBISKI SVOJCEV SE SPROSTIJO Z DNEM 16.6.2021 IN SICER ZA VSE BOLNIKE. DOVOLJEN JE OBISK 1 ZDRAVE OSEBE DO 30 MINUT, 2 X TEDENSKO. OBISKI SO MED 14. IN 17. URO, VSAK DAN.

NA VSTOPNI TOČKI OBISKOVALEC IZPOLNIL LIST Z EPIDEMIOLOŠKIMI PODATKI ZA OBISKOVALCE IN GA PODPIŠE. DOKUMENT HRANIMO V CENTRALNI ADMINISTRACIJI EN MESEC. PROSIMO, DA V BOLNIŠKI SOBI UPOŠTEVATE NAVODILA OSEBJA. KER JE OBRAZNI STIK POMEMBEN, LAHKO, ČE V SOBI NI DRUGEGA OBISKOVALCA, ZAČASNO SNAMETE MASKO. ČE JE V SOBI VEČ OBISKOVALCEV, PROSIMO, DA DRŽITE VARNOSTNO RAZDALJO IN MASK TUDI NE SNEMATE. RAZKUŽIL JE DOVOLJ, REDNO RAZKUŽUJTE ROKE. V PRIMERU, DA IMA SOBA OZNAKO »IZOLACIJA«, KI JE ZARADI DRUGEGA RAZLOGA, SE PRED VSTOPOM OBISKOVALEC MORA POZANIMATI PRI OSEBJU, GLEDE REŽIMA VSTOPA V BOLNIŠKO SOBO (MORDA JE POTREBNA TUDI DRUGA ZAŠČITNA OPREMA, KI JO BOSTE PREJELI PRED VSTOPOM V BOLNIŠKO SOBO, LAHKO KRAJŠI OBISK, ITD.).

ZA SPOŠTOVANJE UKREPOV IN RAZUMEVANJE TEH, SE ODGOVORNI V BOLNIŠNICI SEŽANA ISKRENO ZAHVALJUJEMO.

 

 

 

 


 

OBVESTILO

Več o projektu "Lokalno je zdravo"