+386 5 707 40 00 info@bsezana.si

PRAVNO OBVESTILO

Bolnišnica Sežana želi s spletnimi stranmi izboljšati javni dostop do informacij o instituciji in o svojih dejavnostih.

Naš cilj je, da so te informacije čim bolj celovite, pravočasne in točne. Čim bo bolnišnica obveščena o morebitnih napakah, bo te poskušala čimprej odpraviti. Bolnišnica ne prevzema odgovornosti za škodo, nastalo zaradi uporabe informacij na spletnih straneh.

Informacije na tem spletišču so splošnega značaja in se kot take ne nanašajo na izpolnjevanje konkretnih potreb. To niso strokovni ali pravni nasveti (če potrebujete konkretne nasvete, vam priporočamo, da se posvetujete z ustrezno usposobljenim strokovnjakom).

Bolnišnica se bo trudila za pravilnost informacij na navedenih straneh. Vse vsebine lahko kadarkoli spreminja, brez obveznosti obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Bolnišnica prav tako ne odgovarja za uporabo spletnih strani in podstrani ter za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe.

To spletišče je namenjeno podajanju splošnih informacij in splošnih pojasnil z namenom opolnomočenja zainteresirane javnosti. Objave (t. i. blog posts) ne pomenijo konkretnega zdravstvenega nasveta. Z uporabo bloga se uporabnik zaveda, da med njim in ustvarjalci oziroma sodelavci bolnišnice ne obstaja razmerje bolnišnica-stranka. Obvestila in nasvete uporabnik razume zgolj v informativnem smislu.

Vsebin objav ni mogoče uporabljati kot nadomestka za celovit in strokoven nasvet usposobljenega zdravniškega kadra.

Accessibility